Menu Sluiten
POSIDRIVE FELICITEERT …
Na het volgen van leuke en leerzame lessen is uiteindelijk het moment gekomen om te laten zien wat je geleerd hebt in de lessen. 
Na het succesvol afronden van je examen ben je dan helemaal klaar om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. 
Met hopelijk veel leuke herinneringen aan het lessen kun je nu van het autorijden gaan genieten. 
Veel plezier met je rijbewijs!
Getoonde geslaagde leerlingen hebben persoonlijk toestemming gegeven voor het plaatsen van hun foto. 

Binnenkort met de auto op pad

Gefeliciteerd Claartje, met je 2e examen was gelukt om je rijbewijs te halen. Heel erg goed gedaan. Kun je binnenkort zelf met de auto op pad. Geniet ervan en heel veel veilige kilometers!

De tweede keer lukt het

Gefeliciteerd Youri, geslaagd voor je rijexamen. Als het de eerste keer net niet lukt, dan lukt het de 2e keer bij jou wel. Goed gedaan. Nu heb je je rijbewijs binnen voor je aan je schoolexamens gaat beginnen. Succes met alles en veel veilige kilometers.

Een mooi resultaat!

Gefeliciteerd Jip, ook jij in 1 keer geslaagd voor je rijexamen. Super goed gedaan. Hetzelfde gereden als in de les en daarom ook dit mooie resultaat. Geniet van je rijbewijs en veel plezier met autorijden.

Jij kan veilig de weg op

Gefeliciteerd Joël, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Keurig gedaan. Je deed precies wat je geleerd had en liet zien dat ook jij veilig de weg op kunt. Veel plezier met je rijbewijs. Nu snel naar het gemeentehuis.

In korte tijd gehaald

Gefeliciteerd Sven, in een keer geslaagd voor je rijexamen. Jij hebt het in een korte tijd en met niet heel veel lessen gehaald, zeer goed gedaan. Daar mag je trots op zijn. Heel veel plezier met je rijbewijs.

Helemaal verdiend!

Gefeliciteerd Sanne! De 2e keer is het wel gelukt. Heel goed gedaan. Dit keer had je de spanning goed onder controle en had je niet “examen” gereden. En dan ook nog 3 keer dezelfde examinator, 1 keer bij je toets en daarna 2 keer bij je examen. Heel veel plezier

Nu toch echt gelukt!

Gefeliciteerd Nathly, geslaagd voor je rijexamen. Dan is het nu toch echt gelukt, nu had je geen black-out tijdens je examen en liet je zien dat je zelfstandig en veilig kunt auto rijden. Heel veel plezier ermee en heb je net voor je op vakantie gaat je rijbewijs.

Heel goed gedaan

Gefeliciteerd Manuel, in 1 keer geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. En dan ook nog terwijl je 2 examinatoren in de auto had. Geniet ervan en heel veel veilige kilometers gewenst.

In één keer geslaagd!

Gefeliciteerd Rani, in èèn keer geslaagd voor je rijexamen! Heel erg goed gedaan. En dat terwijl je dacht dat je zou zakken omdat je wat moeizaam op gang kwam. Gelukkig gaf je niet op en was je terecht geslaagd. Heel veel plezier ermee. Kun je eindelijk in je auto rijden

Nu op zoek naar een auto

Gefeliciteerd Nienke, geslaagd voor je rijexamen. Net niet de eerste keer. Dus dan maar de 2e keer. Vandaag ging het net zoals je ook in de les en vandaar dit geweldige resultaat. Een mooie afsluiting van het jaar. Heel veel plezier ermee. Nu op zoek naar een auto.

3 x = Scheepsrecht!

Gefeliciteerd Nadine, geslaagd voor je rijexamen. 3 keer is scheepsrecht bij jou. Dit keer reed je met meer zelfvertrouwen je examen en daarom was de uitslag voldoende. Goed gedaan. Nu kun je zelf naar je werk rijden met de auto.

Vol energie!

Gefeliciteerd Roos, netjes voor je 2e keer geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Vol energie ging je voor je examen en daarom uiteindelijk dit mooie resultaat. Heel veel plezier ermee en succes met je bedrijf.