Menu Sluiten
POSIDRIVE FELICITEERT …
Na het volgen van leuke en leerzame lessen is uiteindelijk het moment gekomen om te laten zien wat je geleerd hebt in de lessen. 
Na het succesvol afronden van je examen ben je dan helemaal klaar om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. 
Met hopelijk veel leuke herinneringen aan het lessen kun je nu van het autorijden gaan genieten. 
Veel plezier met je rijbewijs!
Getoonde geslaagde leerlingen hebben persoonlijk toestemming gegeven voor het plaatsen van hun foto. 

Nu toch echt gelukt!

Gefeliciteerd Nathly, geslaagd voor je rijexamen. Dan is het nu toch echt gelukt, nu had je geen black-out tijdens je examen en liet je zien dat je zelfstandig en veilig kunt auto rijden. Heel veel plezier ermee en heb je net voor je op vakantie gaat je rijbewijs.

Heel goed gedaan

Gefeliciteerd Manuel, in 1 keer geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. En dan ook nog terwijl je 2 examinatoren in de auto had. Geniet ervan en heel veel veilige kilometers gewenst.

In één keer geslaagd!

Gefeliciteerd Rani, in èèn keer geslaagd voor je rijexamen! Heel erg goed gedaan. En dat terwijl je dacht dat je zou zakken omdat je wat moeizaam op gang kwam. Gelukkig gaf je niet op en was je terecht geslaagd. Heel veel plezier ermee. Kun je eindelijk in je auto rijden

Nu op zoek naar een auto

Gefeliciteerd Nienke, geslaagd voor je rijexamen. Net niet de eerste keer. Dus dan maar de 2e keer. Vandaag ging het net zoals je ook in de les en vandaar dit geweldige resultaat. Een mooie afsluiting van het jaar. Heel veel plezier ermee. Nu op zoek naar een auto.

3 x = Scheepsrecht!

Gefeliciteerd Nadine, geslaagd voor je rijexamen. 3 keer is scheepsrecht bij jou. Dit keer reed je met meer zelfvertrouwen je examen en daarom was de uitslag voldoende. Goed gedaan. Nu kun je zelf naar je werk rijden met de auto.

Vol energie!

Gefeliciteerd Roos, netjes voor je 2e keer geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Vol energie ging je voor je examen en daarom uiteindelijk dit mooie resultaat. Heel veel plezier ermee en succes met je bedrijf.

Veilig en zelfstandig

Gefeliciteerd Rim, geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. Dit keer had je geen knikkende knieën en heb je laten zien dat je veilig en zelfstandig de weg op kunt. Heel veel plezier met je rijbewijs en ik weet zeker dat ook jij er heel veel plezier aan zult beleven.

Snel je rijbewijs aanvragen!

Gefeliciteerd Thimar, in 1 keer geslaagd voor je rijexamen. Super goed gedaan. Je was er echt helemaal klaar voor en dat gaf je het vertrouwen en de rust om een hele mooie rit te rijden. Heel veel plezier ermee en nu snel je rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis en daarna

Snel de spanning vergeten

Gefeliciteerd Clarinda, na een 2e poging is het gelukt en ben je geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Tijdens het examen zat je vol spanning achter het stuur. Maar toen je terug kwam kon je snel weer de spanning vergeten en genieten van het eindresultaat. Daar gaat het uiteindelijk om.

Net niet de eerste keer

Vandaag geslaagd. Gefeliciteerd Ivo, net niet de eerste keer dus dan maar de tweede keer. Examen doen was echt niet je hobby. Maar vandaag was het dan toch gelukt. Nu genieten van je rijbewijs. Veel veilige kilometers en succes met je opleiding.

Geweldig resultaat

Gefeliciteerd Lucas, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Super goed gedaan. Vorige week je tussentijds toets en deze week al examen. Dat was voor jou geen probleem met uiteindelijk dit geweldige resultaat. Dan kun je voor het weekend je rijbewijs ophalen. Heel veel plezier met je met alles.

Heel goed gedaan

Gefeliciteerd Kyan, geslaagd voor je rijexamen. En dat netjes voor de 2e keer. Heel goed gedaan. Geniet van je rijbewijs en heel veel succes met je studie. Maar dat gaat vast goed komen.