Menu Sluiten
POSIDRIVE FELICEERT …
Na het volgen van leuke en leerzame lessen is uiteindelijk het moment gekomen om te laten zien wat je geleerd hebt in de lessen. 
Na het succesvol afronden van je examen ben je dan helemaal klaar om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. 
Met hopelijk veel leuke herinneringen aan het lessen kun je nu van het autorijden gaan genieten. 
Veel plezier met je rijbewijs!
Getoonde geslaagde leerlingen hebben persoonlijk toestemming gegeven voor het plaatsen van hun foto. 

Veilig rijden

Gefeliciteerd Dylan, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Heel erg netjes. Ondanks alle ongeduldige fietsers om je heen heb je laten zien dat je veilig kon auto rijden. Je zou bijna vergeten dat je erg zenuwachtig was. Heel veel plezier met je rijbewijs.

Een mooi resultaat

Gefeliciteerd Koen. In 1 keer geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. Met precies genoeg lessen dit mooie resultaat. Heel veel plezier ermee en heel veel veilige kilometers.

Een veilige chauffeur

Gefeliciteerd Jamal, geslaagd voor je rijexamen. Bij jou was 3 keer is scheepsrecht. Maar je hebt hem echt helemaal verdiend. Ik weet zeker dat er weer een hele goede en veilige chauffeur op de weg komt met jou. Geniet ervan en veel plezier ermee.

In 1 keer!

Gefeliciteerd Ivar, geslaagd voor je rijexamen. Nu mag je i.p.v. je schakelbrommer ook in de auto gaan rijden. Super goed gedaan. En dat in 1 keer. Heel veel plezier met je rijbewijs en heel veel veilige en leuke kilometers.

Heel goed gedaan

Gefeliciteerd Senna, geslaagd voor je rijexamen. De 2e keer is het wel gelukt. Nu ging het wel precies zoals je wilde. Heel goed gedaan hoor. Geniet ervan en heel veel rijplezier 👍

Lekker jezelf zijn

Gefeliciteerd Zoey, in een keer geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. De les voor je examen was je erg gespannen. Maar uiteindelijk op je examen zelf kon je lekker jezelf zijn en laten zien wat je kon. Dan ben je nu klaar met al die smalle straatjes. Heel veel

De spanning onder controle

Gefeliciteerd Samira, geslaagd voor je rijexamen. Netjes voor de 2e keer. Vandaag had je de spanning onder controle en dat zorgde uiteindelijk voor de mooie resultaat. En nu lekker gaan genieten van je welverdiende vakantie.

Helemaal verdiend!

Gefeliciteerd Wessel. Geslaagd voor je rijexamen. Keurig gedaan. De 2e keer deed jij het netjes afmaken. Heel veel plezier ermee en ik weet zeker dat ook jij hem helemaal verdiend hebt. Nu komen je ouders helemaal niet meer aan auto rijden toe.

2023 Begint goed!

Gefeliciteerd Luc. Geslaagd voor je rijexamen. En dat in 1 keer en in het begin van het nieuwe jaar. Beter kun je het jaar niet beginnen. Heel veel plezier ermee en ik weet zeker dat je er van kunt genieten

Een mooi resultaat

Gefeliciteerd Cecillia, geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan hoor. Een mooie rit gereden met dit mooie resultaat. De enige opmerking van de examinator was dat je wel iets minder serieus mocht kijken. Het is ook een serieuze zaak vind ik en ik geef je groot gelijk. Heel veel plezier ermee

Snel naar het gemeentehuis

Gefeliciteerd Jeffrey, geslaagd voor je rijbewijs. Goed gedaan. Examen doen was niet je hobby, maar ondanks de stress kon je toch een veilige rit rijden. Heel veel plezier ermee en nu snel naar het gemeentehuis. Dan kun je nu echt gaan kijken voor een eigen auto.

Succes verder

Gefeliciteerd Denise. Geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Examen doen was zeker niet je ding, maar ondanks dat dit geweldige resultaat. Heel veel plezier ermee en succes verder met je opleiding.