Menu Sluiten
POSIDRIVE FELICITEERT …
Na het volgen van leuke en leerzame lessen is uiteindelijk het moment gekomen om te laten zien wat je geleerd hebt in de lessen. 
Na het succesvol afronden van je examen ben je dan helemaal klaar om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. 
Met hopelijk veel leuke herinneringen aan het lessen kun je nu van het autorijden gaan genieten. 
Veel plezier met je rijbewijs!
Getoonde geslaagde leerlingen hebben persoonlijk toestemming gegeven voor het plaatsen van hun foto. 

Snel je rijbewijs aanvragen!

Gefeliciteerd Thimar, in 1 keer geslaagd voor je rijexamen. Super goed gedaan. Je was er echt helemaal klaar voor en dat gaf je het vertrouwen en de rust om een hele mooie rit te rijden. Heel veel plezier ermee en nu snel je rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis en daarna

Snel de spanning vergeten

Gefeliciteerd Clarinda, na een 2e poging is het gelukt en ben je geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Tijdens het examen zat je vol spanning achter het stuur. Maar toen je terug kwam kon je snel weer de spanning vergeten en genieten van het eindresultaat. Daar gaat het uiteindelijk om.

Net niet de eerste keer

Vandaag geslaagd. Gefeliciteerd Ivo, net niet de eerste keer dus dan maar de tweede keer. Examen doen was echt niet je hobby. Maar vandaag was het dan toch gelukt. Nu genieten van je rijbewijs. Veel veilige kilometers en succes met je opleiding.

Geweldig resultaat

Gefeliciteerd Lucas, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Super goed gedaan. Vorige week je tussentijds toets en deze week al examen. Dat was voor jou geen probleem met uiteindelijk dit geweldige resultaat. Dan kun je voor het weekend je rijbewijs ophalen. Heel veel plezier met je met alles.

Heel goed gedaan

Gefeliciteerd Kyan, geslaagd voor je rijexamen. En dat netjes voor de 2e keer. Heel goed gedaan. Geniet van je rijbewijs en heel veel succes met je studie. Maar dat gaat vast goed komen.

Zonnig geslaagd!

Gefeliciteerd Patricia, ook jij in één keer geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Je was behoorlijk zenuwachtig maar ondanks dat deed je wat je moest doen. Gelukkig scheen eindelijk de zon weer. Heel veel plezier met je rijbewijs.

Vol vertrouwen

Gefeliciteerd Nina, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Heel erg goed gedaan. Door de goede voorbereiding met lessen had je vol vertrouwen je examen gereden. Heel veel plezier ermee, maar ik weet zeker dat dat helemaal goed gaat komen.

Mooie afsluiting

Gefeliciteerd Nora, in twee keer geslaagd voor je rijexamen. Super goed gedaan. Je mocht van de examinator iets spontaner auto rijden. Maar ja, op je examen kan dat soms lastig zijn door de spanning. Heel veel plezier ermee. Een mooie afsluiting van je examen jaar.

Drukte? Geen probleem!

Gefeliciteerd Niels, ook jij in één keer geslaagd voor je rijexamen. Heel erg goed gedaan. Het was erg druk op de weg, maar dat was voor jou geen probleem. Heel veel plezier ermee. Nu kun je af en toe ook zelf met de fiets achterop de auto ergens naar toe rijden.

Veilig rijden

Gefeliciteerd Dylan, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Heel erg netjes. Ondanks alle ongeduldige fietsers om je heen heb je laten zien dat je veilig kon auto rijden. Je zou bijna vergeten dat je erg zenuwachtig was. Heel veel plezier met je rijbewijs.

Een mooi resultaat

Gefeliciteerd Koen. In 1 keer geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. Met precies genoeg lessen dit mooie resultaat. Heel veel plezier ermee en heel veel veilige kilometers.

Een veilige chauffeur

Gefeliciteerd Jamal, geslaagd voor je rijexamen. Bij jou was 3 keer is scheepsrecht. Maar je hebt hem echt helemaal verdiend. Ik weet zeker dat er weer een hele goede en veilige chauffeur op de weg komt met jou. Geniet ervan en veel plezier ermee.