Menu Sluiten
POSIDRIVE FELICEERT …
Na het volgen van leuke en leerzame lessen is uiteindelijk het moment gekomen om te laten zien wat je geleerd hebt in de lessen. 
Na het succesvol afronden van je examen ben je dan helemaal klaar om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. 
Met hopelijk veel leuke herinneringen aan het lessen kun je nu van het autorijden gaan genieten. 
Veel plezier met je rijbewijs!
Getoonde geslaagde leerlingen hebben persoonlijk toestemming gegeven voor het plaatsen van hun foto. 

Een mooie rit

Gefeliciteerd Yahya, geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Je was behoorlijk zenuwachtig maar kon ondanks dat een mooie rit laten zien. En dat om 8 uur in de ochtend. Heel veel plezier ermee en succes met het zoeken van een nieuwe baan.

Geniet ervan!

Gefeliciteerd Basher; 3 keer is scheepsrecht. Vandaag liet je zien op je examen dat je echt wel kon auto rijden. Goed gedaan hoor. Voor niets al die spanning gehad. En alweer een vrouw op je examen. Geniet ervan en ik weet zeker dat je je rijbewijs goed kunt gebruiken. Succes

Een echte volhouder!

Gefeliciteerd Coen, geslaagd voor je rijbewijs. Goed gedaan. Je kunt niet anders zeggen dat je een echte volhouder bent. En nu heb je dan toch echt je rijbewijs. Ik weet zeker dat je er echt van gaat genieten. Je hebt hem helemaal verdiend.

Vol vertrouwen

Gefeliciteerd Yara, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Super goed gedaan. Uiteindelijk heb je vol vertrouwen een hele mooie rit gereden. Heel goed gedaan. Bedankt voor je vertrouwen in de rijschool en veel veilige kilometers.

Wat zal je er blij mee zijn

Gefeliciteerd Isa, ook jij geslaagd voor je rijexamen. De eerste keer was de spanning te groot, maar de 2e keer had je hem onder controle. Wat zal jij er blij mee zijn. Snel je rijbewijs aanvragen en dan kun je volgende week met je broertjes naar de MC Donalds. Veel

Je hebt hem verdiend!

Gefeliciteerd Emma, keurig voor de 2e keer je rijexamen gehaald. Super goed gedaan. En dat met je gekneusde tenen. Je hebt hem verdient. Heel veel plezier ermee en dan kun jij morgen je rijbewijs aanvragen.

Vol overtuiging de 2e keer

Mara, gefeliciteerd met het halen van je examen. Net niet de eerste keer. Maar vol overtuiging de 2e keer. Heel goed gedaan. Dit keer was je de spanning de baas. Heel veel plezier ermee en succes met je plannen voor komend jaar.

Wat was je blij!

Gefeliciteerd Bhor, geslaagd voor je rijexamen. En dat netjes voor de 2e keer. Goed gedaan hoor! Wat was je blij. Je weekend kan niet meer stuk. Geniet van je rijbewijs en je zult er vast veel plezier aan beleven. Ik zie je vast wel een keer in de auto voorbij

Drukte op de weg geen probleem

Gefeliciteerd Matthias, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Heel erg goed gedaan. Het was lekker druk op de weg maar dat was voor jou geen enkel probleem. Het was voor jou een geslaagde maand. Heel veel veilige kilometers en nu snel je rijbewijs aanvragen.

Super goed gedaan

Gefeliciteerd Julia, vandaag in 1 keer geslaagd voor je examen. Super goed gedaan. De examinator zei tegen jou dat het een veilige rit was. Heel veel plezier ermee, geniet ervan. Verder nog veel succes met je werk.

Veel plezier!

Gefeliciteerd Amber, geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan hoor. Jij hebt het echt helemaal verdiend. Examen doen is niet je ding maar het eindresultaat mag er wezen. Geniet ervan en ik weet zeker dat jij er veel plezier aan gaat beleven.

Veel veilige kilometers

Gefeliciteerd Isa, geslaagd voor je rijexamen. En dat voor de 2e keer. Netjes gedaan. Met gezonde spanning dit mooie resultaat. Heel veel plezier ermee en dan kun je straks net als je broer in de Mini rijden. Veel veilige kilometers.